Technisch- en contractbeheer

Technisch- en contractbeheer

Wilt u het technisch- en contractbeheer van uw VvE uit handen geven aan een specialist? Wij kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn.
We beschikken over de capaciteit, kennis en ervaring om het beheer voor u uit handen te nemen.

U heeft de handen vrij, wij zorgen voor vakkundig beheer op basis van een actieve houding, in combinatie met de juiste vakinhoudelijke kennis om de situatie optimaal te kunnen beoordelen.

Dagelijks technisch beheer

Megens VvE beheer is gespecialiseerd in het dagelijks technisch beheer.
Hiertoe behoort uiteraard een uitstekende bereikbaarheid voor dringende zaken (24/7), naast het beheer van zowel het complex als het omliggend terrein of de tuin.
We kunnen periodiek of op afspraak ter plaatse oordelen over eventuele gewenste reparaties en dragen zorg voor het ‘gemeenschappelijk dagelijks onderhoud’.
We adviseren over het dagelijks uit te voeren onderhoud en kunnen uw Vereniging adviseren op basis van uitgebrachte offertes door externe partijen.
Tenslotte voeren wij graag de controle uit op de uitgevoerde werkzaamheden.

 

Beheer van contracten

Daarnaast kunnen we het contractbeheer voor u uit handen nemen.
We controleren en administreren onderhoudscontracten, of houden deze vakkundig voor u bij.
We richten ons daarmee op de technische installaties en voorzieningen binnen het complex, altijd op basis van de wettelijke bepalingen zoals afgesloten door de Vereniging van Eigenaren.

Daarnaast kunnen we u van dienst zijn met het uitbesteden en controleren van de overeengekomen servicewerkzaamheden.
U kunt hierbij denken aan werkzaamheden omtrent liftinstallaties, schoonmaakwerkzaamheden in gemeenschappelijke ruimten en de controle op brandmeldsystemen of blusinstallaties.
Tenslotte kunnen we u binnen het technisch- en contractbeheer voor uw VvE van dienst zijn met het afsluiten en beheren van de nutscontracten, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

Wilt u het technisch- en contractbeheer uit handen geven aan een professional? Neem vrijblijvend contact op, wij horen graag van u.

 

Dagelijks technisch beheer waaronder:

  • 24/7 bereikbaar voor dringende zaken
  • beheer complex en omliggend terrein/tuin
  • periodiek of op afspraak ter plaatse beoordelen of en hoe er bepaalde reparatie gewenst is
  • behandelen van aangelegenheden die verband houden met het “gemeenschappelijk dagelijks onderhoud”
  • adviseren over uit te voeren dagelijks onderhoud
  • adviseren aan de Vereniging naar aanleiding van de uitgebrachte offertes
  • controle van de uitgevoerde werkzaamheden

Contractenbeheer waaronder:

  • het controleren, administreren en bijhouden van onderhoudscontracten ten behoeve van technische installaties en voorzieningen, volgens de wettelijke bepalingen afgesloten door de Vereniging
  • het uitbesteden en controleren van de in de Vereniging overeengekomen servicewerkzaamheden, zoals liftinstallaties, schoonmaakwerkzaamheden gemeenschappelijke ruimten, brandmeldsystemen en blusinstallaties etc.
  • het afsluiten en beheren van nutscontracten

 

VvE beheer in regio Oss

Megens VvE beheer biedt technisch- en contractbeheer in regio Oss, Uden, Rosmalen en ‘s-Hertogenbosch. Doordat wij altijd werkzaam zijn in uw regio, kunnen wij u een persoonlijke aanpak bieden. 

Is uw interesse gewekt?

Wij komen graag in contact en helpen u verder.